VACATURE Account Manager Vlaanderen-Brussel

Heb jij een groot hart, grote oren én een grote mond? Heb je daarbij nog een boontje voor kanszoekende jongeren? Dan ben je bij YouthStart op de juiste plaats! Solliciteer nu voor Account Manager bij vzw YouthStart. Samen zullen we ervoor zorgen dat kanszoekende jongeren hun dromen kunnen realiseren.

Over YouthStart

YouthStart doet kanszoekende jongeren in België opnieuw in zichzelf geloven via een kortdurende, innovatieve training, zodat ze ondernemer worden van hun eigen leven. Uit een recente VUB-studie blijkt dat YouthStart een erg hoge impact heeft: 81% van de kanszoekende jongeren die de YouthStart training hebben gevolgd, is nadien geactiveerd.

Op de agenda

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van partnerships met sociale en educatieve organisaties in België met de bedoeling dat zij de YouthStart training bestellen voor kanszoekende jongeren binnen hun werking. Daarnaast zoek je naar manieren om kanszoekende jongeren rechtstreeks te bereiken zodat ze zich inschrijven in een open training. Op basis van een grondige marktanalyse stel je een strategisch actieplan op, dat je autonoom uitvoert. Je stemt je strategie af met je Franstalige collega Account Manager en rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director (aka the Big Boss).

Jouw troeven

– Je bent de trotse eigenaar van een masterdiploma
– … of hebt al een mooie track record binnen de sector
– Je bent een gedreven go-getter die zelfstandig en proactief kan werken
– ‘Make it happen’ is jouw levensmotto
– Je hebt een vlotte babbel én een vlotte pen in het Nederlands, je begrijpt Frans
– Je bent een stressbestendig ijskonijn en regelmatige verplaatsingen schrikken je niet af
– Je bent een kei in het adequaat administreren en opvolgen van je contacten op het terrein

What’s in it for you?

We bieden je een voltijdse baan binnen een dynamisch en enthousiast topteam. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen terwijl je tegelijk je steentje bijdraagt aan een betere wereld (goede karma – check!).

Aangezien YouthStart een vzw is, verwachten we van jou dat je je aanmeldt omwille van je passie en sociale betrokkenheid en niet omwille van specifieke financiële verwachtingen. Je kunt echter rekenen op een goed salarispakket, waarvan de precieze voorwaarden tijdens de selectieprocedure worden meegedeeld.

Kan jij je helemaal vinden in deze vacature? Stuur dan meteen je CV en motivatiebrief door naar bart.debondt@youthstart.be. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *