YouthStart in tijden van Corona

De Coronacrisis raakt ons allemaal en brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Hier proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Gaat de training door?

De verspreiding van het virus hebben we gedeeltelijk zelf in de hand. Daarom hebben we beslist om alle trainingen die op dit moment lopen, onmiddellijk op te schorten en dit minstens tot en met 3 april. Indien op dat moment zou blijken dat een verlenging van deze periode nodig is, zullen we daar tijdig opnieuw over berichten. We doen dit om het besmettingsrisico in te dijken voor alle betrokken personen. Ook al vinden we dit erg jammer, want we willen er net zijn voor kanszoekende jongeren. Jongeren, trainers en partners worden persoonlijk op de hoogte gehouden via e-mail.

Wat met de certificaties?

Indien mogelijk, kunnen enkele certificaties digitaal plaatsvinden. Zo niet, worden de certificaties uitgesteld om het besmettingsrisico in te dijken voor alle betrokken personen. Jongeren, trainers en partners worden persoonlijk op de hoogte gehouden via e-mail.

Verandert er iets voor de infosessies?

De infosessies worden, net zoals de trainingen, uitgesteld tot 3 april. Indien op dat moment zou blijken dat een verlenging van deze periode nodig is, zullen we daar tijdig opnieuw over berichten. Jongeren, trainers en partners worden persoonlijk op de hoogte gehouden via e-mail.

Voor de YouthStart training in Geraardsbergen, betekent dit concreet dat de infosessie wordt verplaatst naar 6 april (in plaats van 1 april). Jongeren die zich al hadden ingeschreven, zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Wat doen jullie zelf om het risico te beperken?

Al onze collega’s werken zo veel mogelijk van thuis uit. We blijven wel steeds bereikbaar via e-mail, telefoon en gsm.

We zetten alles op alles om zoveel mogelijk jongeren na de crisis opnieuw verder te helpen. Samen met u gaan we daarvoor! Zorg goed voor elkaar en volg, net als wij, de veiligheidsvoorschriften van de experts. Zitten jullie nog met vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via info@youthstart.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *