YouthStart

Een training voor mijn toekomst, een training voor het leven!

Iedere jongere heeft een droom. Dankzij YouthStart wordt die droom realiteit!

Onze Trainingen

Tijdens een gratis training van 8 dagen leren 10 jongeren zichzelf een pak beter kennen. Op basis van hun eigen talenten en passies werken ze aan een droomproject. Op de 8e dag weten ze precies wat ze met hun leven willen doen zodat ze hun toekomst in eigen handen kunnen nemen. Jongeren die de training met succes afronden, krijgen bovendien een erkend certificaat, powered by Antwerp Management School en HEC Liège.

Inschrijven

Voor jongeren die tussen 16 en 30 jaar oud zijn

die niet (voltijds) naar school gaan en nog niet aan het werk zijn

en maximaal een diploma secundair onderwijs hebben behaald 

57
Trainers
9300
Getrainde jongeren
80
Activatie
Nu hoor je het eens van iemand anders…

Nadat ik mijn diploma lassen behaalde, heb ik een jaar werk gezocht. Ik kreeg telkens negatieve antwoorden en toen ben ik gewoon gestopt met zoeken. Het OCMW van Temse stelde me de YouthStart training voor om mezelf beter te leren kennen. Na de training moest ik op gesprek voor een job en ik ben direct aangenomen. Heel straf!

HamdiYouthStarter

Tijdens de YouthStart training ging het over: wie ben je, wat doe je, waar hou je van? Dat zijn vragen die mensen mij nooit stelden. Mijn coach bij YouthStart leerde mij hoe ik mijn pijn kon gebruiken als kracht. Daarom ben ik na de YouthStart training helemaal teruggekeerd naar mijn originele plan: orthopedagogiek studeren. Ik wil mijn pijn gebruiken om kwetsbare jongeren te helpen een meerwaarde te zijn voor de maatschappij.

AgeebaYouthStarter

Vóór ik bij YouthStart terecht kwam, zocht ik werk. Ik had echt overal gezocht, maar telkens zei men dat ik niet de juiste werkervaring had. Ik voelde me heel slecht in mijn vel. Ik wist niet wat ik moest doen. Na de YouthStart training vond ik werk in een kledingzaak. Bij MS Mode geef ik kledingadvies aan sterke, onafhankelijke vrouwen.

NancyYouthStarter
Ik wil een YouthStart training in mijn organisatie
Word partner
Ik wil Youthstart steunen
Steunen