Vond je geen infosessie in je buurt?

Geen zorgen, YouthStart organiseert regelmatig nieuwe infosessies op andere locaties.
Laat ons weten dat je een infosessie zoekt in je buurt via onderstaand formulier.

Ik heb geen job*
Ik ga niet voltijds naar school*
Ik heb geen diploma hoger onderwijs (of mijn diploma wordt niet erkend in België)*
* selecteer wat op jou van toepassing is

Om onze communicatie te ondersteunen, nemen we regelmatig foto’s en video’s van deelnemende jongeren zoals jij. Dit beeldmateriaal kan gebruikt worden op onze website, op onze social media, in onze brochures, in persartikels over ons, etc. Het beeldmateriaal kan zijn opgenomen door iedereen en op verschillende gelegenheden binnen de werking van YouthStart. We gaan zorgvuldig om met deze beelden. We delen nooit foto’s of video’s waardoor de betrokken personen schade kunnen ondervinden.
Ik geef toestemming aan YouthStart om foto’s en video’s van me te nemen en te delen om andere jongeren zoals ik aan te moedigen