Renotec

Group Renotec restaureert en renoveert gebouwen, monumenten en kunstwerken. Dat doen we met ambachtelijke kennis en innovatieve technieken. Al onze medewerkers zijn gespecialiseerde vakmensen. Hun talent, veiligheid en welzijn zijn de bouwstenen van elk project. Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Hoe complex ze ook is. Altijd en overal kiezen we voor kwaliteit.

Jobs en Stages

Gezien onze diversiteit aan projecten, zijn er heel wat stage- en jobmogelijkheden bij Renotec. We zoeken mensen die goesting hebben om te werken, om te leren. Ervaring is niet vereist. Samen zoeken we naar de ideale match tussen jouw interesses & de mogelijkheden in ons bedrijf.

Onthaal nieuwe werknemers

Werken bij Renotec … is kansen krijgen.
We bieden opportuniteiten. Wie hier werkt, krijgt de kans om mee te bouwen aan unieke projecten. Om bij te leren en zijn/haar talenten verder te ontwikkelen. Om een mooie en waardevolle carrière uit de grond te stampen. Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. Hun veiligheid en welzijn staan voorop. Dat is goed voor hen én … voor ons. Want wie zich ergens goed voelt, blijft er ook graag.
Grijp jij jouw kans? Stuur dan een mailtje naar An.

CONTACTPERSOON

An Willaert

HR manager

Stuur een mail