Onze sponsors

Dankzij de steun van onze sponsors kunnen we de YouthStart-training aanbieden aan kanszoekende jongeren, ondertussen al meer dan 8000! Deze bedrijfspartners zijn als een ruggengraat voor onze organisatie. Wil jij ook sponsor worden? Stuur ons dan een berichtje.

Belgica sponsors

Discovery sponsors

Terra Nova sponsors

Ondersteunende sponsors

Overzicht sponsorfomules

 

Nu hoor je het eens van iemand anders…

 • "Ik geef graag trainingen om ondernemingszin op te wekken bij en initiatieven te ondersteunen van kanszoekende jongeren. Om bij te dragen aan de mogelijkheden van elke deelnemer die mijn pad kruist. Trainer zijn, is een reis naar het innerlijke van de jongeren en dat mogen doen, motiveert enorm!”
  Lydie Amici
  YouthStart trainster
 • “YouthStart weet dat in ieder persoon een ondernemend karakter schuilt, dat enkel gevormd moet worden. De training is van een indrukwekkend niveau! Ik zou het aan iedereen aanraden: iedereen die op zoek is naar zelfontwikkeling, zowel binnen als buiten de businesswereld! In het begin is het heel confronterend, maar dankzij de begeleiding van de inspirerende trainers wordt het EASY! Schreeuwen, lachen, huilen, doorzetten, halleluja... al die emoties maken de training nog intenser. ☺ Dankzij YouthStart zijn mijn presentatieskills nog beter geworden en werk ik ook doelgerichter. Vandaag pas ik deze vaardigheden toe in mijn dagelijks werk. Als ik, Wali Sediqi, het kan doen, dan kan jij het ook!”
  Wali Sediqi
  YouthStart Alumnus
 • “De huidige generatie jongeren staat voor ongekende technologische, sociale en economische veranderingen. In deze context hebben zij handige en veelzijdige vaardigheden nodig om te kunnen strijden voor zinvolle werkaanbiedingen. De Citi Foundation richt zich naar opleidingen die jongeren helpen het onderwijs te koppelen aan leidinggevende vaardigheden. Daarom is YouthStart een sterke partner voor de Citi Foundation in België. Door hun efficiënte, effectieve en innovatieve programma dat de ondernemerszin bij de jongeren aanwakkert en hen helpt hindernissen te overwinnen en hun volledige potentieel te realiseren, levert YouthStart wat wij ambiëren.”
  Lars Seynaeve
  Citi Fondation
 • “Het is een fantastische kans voor ons jong publiek om YouthStart trainers te ontmoeten alsook hun manier van trainen. Ze bieden ons kwaliteitswerk en onze jongeren verdienen het om het YouthStart aanbod te verkrijgen. Het is een ongelooflijke ervaring om tijdens de certificatie het resultaat te zien dat werd verkregen na slechts een beperkt aantal dagen training. Vandaag heb ik maar één doel voor ogen: deze ervaring hernieuwen met YouthStart samen met een nieuwe groep jongeren.”
  Dominique Bernard
  CPAS Braine-l’Alleud
 • “Zelf heb ik alle kansen gekregen in het leven. De YouthStart jongeren hebben deze ‘gelijke’ kansen niet gekregen. Nochtans hebben ook zij een sprankelend potentieel dat verdient gezien, gehoord en doorgegeven te worden. Ik ben een gepassioneerd activator van het onbenut potentieel en geef hen graag mijn ‘goesting’ door om hun eigen leven in handen te nemen en te ondernemen vanuit wie ze zijn.”
  Caroline Dobbeleir
  YouthStart trainster
 • “In het begin zag ik het niet helemaal zitten door de grote hoeveelheid informatie, maar door de goede begeleiding en motivatie van de trainers begon ik het bos door de bomen te zien. Mijn project kreeg dan ook stap voor stap vorm. Mijn doofheid was geen hinderpaal, ik werd aanvaard zoals ik ben en ik kreeg extra hulp waar nodig.  Ook het spreken voor een groep verliep steeds vlotter. Op deze manier kon ik ook aan de anderen tonen dat ik, ondanks mijn beperking, toch heel wat kan bereiken. Dit werd nog eens bevestigd door mijn selectie voor de nationale finale en vervolgens door het behalen van de publieksprijs waardoor ik mij ook mocht bewijzen op Europees niveau in Sofia. Mijn besluit: als je de kans krijgt om de YouthStart training te volgen, dan moet je deze ook grijpen. Het laat je groeien op alle vlakken. Bedankt YouthStart voor alle kansen!”
  Phebe Verstraeten
  YouthStart Alumnus
 • “In december vorig jaar kreeg ik de kans om te fungeren als jurylid van de YouthStart Businessplan Competitie. Deze ervaring was uitzonderlijk voor mij. Ik vond het geweldig  om die jongeren zo gepassioneerd over hun project te horen vertellen en te zien hoe ze uit hun comfortzone traden terwijl ze toch nog steeds plezier hadden. Het was een echte mooie ervaring en ik dank hierbij YouthStart”
  Corentin Scarcez
  EY
 • “YouthStart is voor ons een absolute meerwaarde. Dankzij YouthStart worden onze jongeren geboost en wordt hun zelfbeeld opgekrikt. Hierdoor kan de lat ook hoger gelegd worden. Alle leerkrachten zijn heel tevreden over de samenwerking met YouthStart.”
  Ludo Viaene
  Coördinator CLW Campus Petrus en Paulus Oostende

Met de gewaardeerde steun van:

Met dank aan

 • teamdigital
Schrijf je in op onze nieuwsbrief