Skip to main content

Kickstart hun toekomst

Sponser een training

Steunen als bedrijf

Door het peterschap te nemen over één of meerdere trainingen, geeft u een kickstart aan kanszoekende jongeren in België om hun leven en toekomst in eigen handen te kunnen nemen. Met uw steun kunnen we niet alleen coaches en trainingsmateriaal voorzien, we betrekken ook uw werknemers in dit avontuur. In deze brochure vindt u meer informatie.

Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en onze CEO Bart De Bondt neemt dan binnenkort persoonlijk met u contact.

Wat biedt dit avontuur uw bedrijf?

Ik wil graag een vrijblijvend gesprek met Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres bedrijf/organisatie*

Wie is Bart De Bondt?

Bart De Bondt (°1964) is ex-CEO van het verzekeringsbedrijf van ING in België. Na zijn afscheid bij ING heeft hij op vraag van een uitgever een boek geschreven, genaamd “De ladder van leiderschap”. Dit werd op korte tijd een bestseller en verkreeg een nominatie als ‘Beste Managementboek 2010′ in Nederland. Later verscheen van zijn hand tevens “Ik hou van mij” (nominatie Beste Coachboek 2012) en “Happy@work: the way to create happy workers and great results” ( bestseller +40.000 exemplaren) en Change@Work.

Bart vindt dat als je geluk wilt ervaren je dient te zorgen dat datgene wat je doet in je leven een gevolg is van wie je bent en niet omgekeerd. En dat is waarom hij in 2017 beslist heeft om CEO te worden van YouthStart Belgium. Hij zal u graag in een vrijblijvend persoonlijk gesprek meer vertellen over de werking van YouthStart en wat een eventuele sponsoring van exact inhoudt.

Steunen als individu

Doe een gift

Met een gift zorg je ervoor dat nog meer kanszoekende jongeren hun leven in eigen handen nemen. Met jouw steun kunnen we coaches en trainingsmateriaal voorzien. Voor giften van min. 40 euro, ontvang je bovendien een fiscaal attest. Klik op de knop om een gift te doen of scan de QR code met je Payconiq by Bancontact app. 

Doe een gift
Zet een solidaire actie op

Neem je deel aan een loopwedstrijd, organiseer je een liefdadigheidsdiner of vier je binnenkort je verjaardag? Doe dit dan ten voordele van onze organisatie. Zo geef jij een sociale dimensie aan jouw evenement en zorg je ervoor dat nog meer kanszoekende jongeren in België hun leven en toekomst in eigen handen kunnen nemen.

Contacteer Bart