Kickstart hun toekomst

Steunen als bedrijf

Sponser een training

Door het peterschap te nemen over één of meerdere trainingen, geef je een kickstart aan kanszoekende jongeren in België om hun leven en toekomst in eigen handen te kunnen nemen. Met jouw steun kunnen we niet alleen trainers en trainingsmateriaal voorzien, we betrekken ook je werknemers in dit avontuur. In deze brochure vind je meer informatie. Contacteer Bart voor een afspraak.

Contacteer Bart

Met veel goesting zetelde ik in de adviesraad van de YouthStart training in Mechelen. Het was opvallend hoe positief de jongeren in het leven staan. En dat ondanks de tegenslagen die sommigen toch al hebben gekend. Wat was ik onder de indruk van hun grote beleefdheid en dankbaarheid. Als kers op de taart mocht ik op het einde van de dag de certificaten uitreiken. Allemaal geslaagd!

EvyProjectontwikkelaar Willemen Groep
Steunen als individu
Doe een gift

Met een gift zorg je ervoor dat nog meer kanszoekende jongeren hun leven in eigen handen nemen. Met jouw steun kunnen we trainers en trainingsmateriaal voorzien. Voor giften van min. 40 euro, ontvang je bovendien een fiscaal attest. Klik op de knop om een gift te doen of scan de QR code met je Payconiq by Bancontact app. 

Doe een gift
Zet een solidaire actie op

Neem je deel aan een loopwedstrijd, organiseer je een liefdadigheidsdiner of vier je binnenkort je verjaardag? Doe dit dan ten voordele van onze organisatie. Zo geef jij een sociale dimensie aan jouw evenement en zorg je ervoor dat nog meer kanszoekende jongeren in België hun leven en toekomst in eigen handen kunnen nemen.

Contacteer Bart
Word vrijwilliger

Om onze missie te bereiken, hebben we mensen nodig die hun expertise pro bono voor ons willen inzetten, bijvoorbeeld fotografen, vertalers, designers, etc. Wil jij je graag sociaal engageren als vrijwilliger? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Lieke