Werkt jouw organisatie met kanszoekende jongeren?

 

Wij helpen je graag mee

je doelen te bereiken

Tijdens de 8-daagse training ontdekken de jongeren hun talenten en krijgen ze terug zelfvertrouwen en
doorzettingsvermogen. Ze voelen zich opnieuw in staat om hun dromen te realiseren.

Onze training

Wat wij kunnen doen voor jouw organisatie

Voor jongeren is deze training gratis. Ze worden in groepen van 10 tot 15 personen begeleid door 2 gekwalificeerde en dynamische coaches die samen met hen hun potentieel ontdekken en hen het zelfvertrouwen geven om een droomproject uit te werken volgens hun eigen interesses.

Op de 8e dag presenteren de jongeren hun project. Het is op deze certificatiedag dat ze hun ware potentieel tonen, weten welke attitudes belangrijk zijn voor een job en goesting hebben om hun toekomstplannen te realiseren. Jongeren die de training met succes afronden, krijgen bovendien een erkend certificaat, powered by Antwerp Management School en HEC Liège.

Na de training worden de jongeren – indien ze dat wensen – verder begeleid naar een gepast vervolgtraject aan de hand van hun interesses en ambities, bijvoorbeeld door middel van coaching.

Voor jongeren die tussen 16 en 30 jaar oud zijn

die niet (voltijds) naar school gaan en nog niet aan het werk zijn

en maximum een diploma secundair onderwijs hebben

Interesse in een YouthStart training binnen jouw organisatie?

Contacteer Philip

Regio Vlaanderen

Contacteer Serge

Regio Brussel & Wallonië

“19 jaar geleden hoorde ik op de radio een coach over YouthStart spreken. Meteen heb ik contact opgenomen met deze persoon. YouthStart is een unieke organisatie met resultaat: het ondernemerschap van jongeren die de training hebben gevolgd, ligt zeer hoog, zowel privé als professioneel. Dit jaar organiseren we de 30e training en ook daarna zullen we steeds blijven samenwerken!”

CarlCDO Edugo