Skip to main content

Een waardevolle training, volledig gratis

Gratis dankzij onze sponsors

Veel jongeren zijn verrast als ze horen dat ze kunnen meedoen met de YouthStart training zonder ook maar 1 euro te moeten betalen. Jij misschien ook wel! En nee, er is geen magie in het spel, het komt allemaal door de financiële steun van onze sponsors, die ervoor zorgen dat jij volledig gratis je toekomstdromen kunt realiseren!

Al die sponsors erkennen de waarde van het YouthStart-certificaat en steunen onze organisatie omdat ze geloven in onze missie. Ze zijn er, net zoals ons, helemaal van overtuigd dat je via onze methode waarbij we je in de schoenen van een ondernemer plaatsen, snel al je talenten ontdekt en als beste te weten komt hoe je een succesvolle en ook gelukkige toekomst uitbouwt.

We hebben 3 types sponsors: PLATINUM-sponsors zorgen ervoor dat we jaarlijks onze training kunnen geven aan meer dan 50 jongeren. GOUD-sponsors geven die kans aan 20 tot 40 jongeren per jaar en ZILVER-sponsors steunen 10 jongeren per jaar.

Vaak hebben onze sponsors jobs of stageplaatsen in de aanbieding voor getalenteerde YouthStarters zoals jij. Interesse in zo’n job of stage? Neem daarvoor een kijkje op de volgende pagina:

Jobs sponsors