Veel gestelde vragen

Jouw vragen over onze trainingen beantwoord

Hoe schrijf ik me in?

Druk op onderstaande knop 'bekijk trainingen' en scroll naar beneden. Klik daarna op 'inschrijven' naast de training waarin jij geïnteresseerd bent. Vul je gegevens in (alle velden zijn verplicht). Vergeet ook zeker niet aan te duiden of je aan de YouthStart-voorwaarden voldoet. Als je op dit moment al aan het werk bent, nog naar school gaat, of je al een diploma hoger onderwijs hebt, kan je je jammer genoeg niet inschrijven voor de training.

Bekijk trainingen

Hoeveel kost de training?

De YouthStart training is een gratis training voor jongeren:

  • van 16 tot 30 jaar oud
  • die niet werken en niet naar school gaan
  • en maximum een diploma secundair onderwijs hebben (of een diploma hoger onderwijs dat niet wordt erkend in België)

Wil je weten hoe we de training gratis kunnen aanbieden aan jongeren zoals jij? Meer hierover via onderstaande knop.

Gratis?

Wat zijn de voorwaarden om in te schrijven?

De YouthStart-training is er voor jongeren uit heel België van 16 tot 30 jaar oud, die niet werken, niet naar school gingen en maximum een diploma secundair onderwijs hebben (of een diploma hoger onderwijs dat niet wordt erkend in België).

Waar gaat de training door?

Wij geven YouthStart-trainingen in heel België. Via onderstaande knop 'bekijk trainingen' kom je op onze inschrijfpagina, onderaan de pagina staan alle Nederlandstalige trainingen. Als je klikt op 'inschrijven' kun je de exacte locatie zien.

Bekijk trainingen

Hoe laat gaat de training door?

Via de onderstaande knop 'bekijk trainingen' kun je alle Nederlandstalige trainingen terugvinden. Klik op 'inschrijven' naast de training waarin jij geïnteresseerd bent. Naast de datum staat het startuur en einduur van de eerste trainingsdag. Voor de andere trainingsdagen zijn de uren telkens hetzelfde. Bijna al onze trainingen gaan door van 9u tot 16u.

Bekijk trainingen

Wat moet ik meebrengen naar de training?

Pen en papier, een lunchpakket en je mondmasker zijn altijd handig, al de rest voorzien we voor jou. Zo krijg je van ons gedurende de 8 dagen een laptop waar je je dromen en toekomst op kan uitplannen.

Wat met corona, gaan de trainingen normaal door?

De training gaat door zoals gepland, ter plaatse. Moest dat veranderen, houden we je op de hoogte via e-mail.

Werd jouw vraag niet beantwoord?

Neem contact met ons op