Skip to main content

Kickstart hun toekomst

Word YouthStart sponsor

Steunen als bedrijf

Investeren in YouthStart biedt u vele voordelen, die u kunt ontdekken in onze sponsorbrochure. YouthStart bewijst haar impact al 25 jaar lang en dit toont aan dat we onze missie serieus nemen. Het steunen van kwetsbare jongeren is een investering in onze toekomst!

Door het peterschap te nemen over één of meerdere trainingen, geeft u een kickstart aan kanszoekende jongeren in België zodat ze hun leven en toekomst in eigen handen nemen. Met uw steun kunnen we niet alleen coaches en trainingsmateriaal voorzien, we betrekken ook uw werknemers in dit avontuur. In onze brochure vindt u meer informatie.

Download de sponsorbrochure

Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en onze CEO Catherine Mosbeux neemt dan binnenkort persoonlijk met u contact.

Wat biedt dit avontuur uw bedrijf?

Ik wil graag een vrijblijvend gesprek met Catherine

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres bedrijf/organisatie*

Transparantie

Wist u dat YouthStart geen structurele overheidssubsidies ontvangt? In feite is het dankzij bedrijven en giften van particulieren dat wij onze trainingen in heel België gratis kunnen aanbieden. Dat zijn 1.000 werkloze jongeren die elk jaar begeleid worden! En bij YouthStart hechten we veel belang aan de transparantie van de ontvangen donaties. 87% van het ontvangen geld gaat rechtstreeks naar de financiering van de organisatie van onze trainingen in heel België, waarbij de best mogelijke ondersteuning van onze jonge YouthStarters wordt gegarandeerd.

Wat vinden onze sponsors van YouthStart?

SCHRÉDER

ORDINA