Skip to main content

De volgende stap voor je toekomst

Jobs bij sponsors

Klaar voor de toekomst

YouthStart wordt ondersteund door een 90-tal sponsorbedrijven waardoor we de training gratis kunnen aanbieden aan jongeren zoals jij. Deze bedrijven hebben een hart voor onze organisatie én voor jou. Ben je na de training op zoek naar een leuke job of stage? Neem dan contact op met een van onderstaande bedrijven om je kandidaat te stellen.

Willemen Groep

Actief over heel België

Willemen Groep bouwt iedere dag opnieuw aan een betere wereld. Om de uitzichten van morgen vorm te geven, brengt onze groep competenties en kennis bij elkaar in enthousiaste teams die op een unieke manier samenwerken om tot de beste resultaten te komen. Bij al onze activiteiten stellen we niet alleen de klant, maar ook onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen dat het verschil maakt.

meer info

Mediafin

Regio Brussel

Mediafin is een vernieuwend en vooruitstrevend mediabedrijf waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. Mediafin huist de kranten De Tijd en L’Echo, maar ook de magazines Sabato, Netto/Mon Argent, de Belegger/L’Investisseur.

meer info

water-link

Regio Antwerpen

De wereld kan niet zonder water. Zowel de mens, als zijn bedrijf en zijn leefomgeving moeten te allen tijde beschikken over water van de juiste kwaliteit, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid. Dit water moet geleverd worden binnen de veiligheid van weldoordachte infrastructuren voor aan- en afvoer. Water-link biedt die zekerheid door de productie, distributie en reclycling van water. Water-link ontwikkelt kennis, deelt ze en werkt aan intelligente oplossingen om iedereen en alles, altijd, veilig van water te voorzien. Zo wil water-link iedereen inspireren om de kracht van water écht te benutten.

meer info