De volgende stap voor je toekomst?

Vind een job of stage bij een van onze sponsors!

Klaar voor de toekomst

YouthStart wordt ondersteund door een 60-tal sponsorbedrijven waardoor we de training gratis kunnen aanbieden aan jongeren zoals jij. Deze bedrijven hebben een hart voor onze organisatie én voor jou. Ben je na de training op zoek naar een leuke job of stage? Neem dan contact op met een van onderstaande bedrijven om je kandidaat te stellen.

Willemen Groep

Actief over heel België

Willemen Groep bouwt iedere dag opnieuw aan een betere wereld. Om de uitzichten van morgen vorm te geven, brengt onze groep competenties en kennis bij elkaar in enthousiaste teams die op een unieke manier samenwerken om tot de beste resultaten te komen. Bij al onze activiteiten stellen we niet alleen de klant, maar ook onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen dat het verschil maakt.

meer info

SD Worx Staffing Solutions

Actief over heel België

SD Worx Staffing Solutions is de HR expert die je kan vertrouwen. Wij luisteren naar jouw verhaal en verbinden je met bedrijven die kunnen helpen om succesvol te worden en werkgeluk te vinden.
We kijken verder dan de eerste indruk. Iedere jongere heeft potentieel en wij trachten deze talenten goed te doorgronden, om nadien de ideale match te vinden.

meer info