Skip to main content

De volgende stap voor je toekomst

Jobs bij sponsors

Klaar voor de toekomst

YouthStart wordt ondersteund door een 90-tal sponsorbedrijven waardoor we de training gratis kunnen aanbieden aan jongeren zoals jij. Deze bedrijven hebben een hart voor onze organisatie én voor jou. Ben je na de training op zoek naar een leuke job of stage? Neem dan contact op met een van onderstaande bedrijven om je kandidaat te stellen.

Willemen Groep

Actief over heel België

Willemen Groep bouwt iedere dag opnieuw aan een betere wereld. Om de uitzichten van morgen vorm te geven, brengt onze groep competenties en kennis bij elkaar in enthousiaste teams die op een unieke manier samenwerken om tot de beste resultaten te komen. Bij al onze activiteiten stellen we niet alleen de klant, maar ook onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen dat het verschil maakt.

meer info

Mediafin

Regio Brussel

Mediafin is een vernieuwend en vooruitstrevend mediabedrijf waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat.
Mediafin huist de kranten De Tijd en L’Echo, maar ook de magazines Sabato, Netto/Mon Argent, de Belegger/L’Investisseur.

meer info