Skip to main content

Mediafin

Mediafin is een vernieuwend en vooruitstrevend mediabedrijf waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. 

Mediafin huist de kranten De Tijd en L’Echo, maar ook de magazines Sabato, Netto/Mon Argent, de Belegger/L’Investisseur.

Jobs en Stages

Wij verwelkomen graag stagiairs met een achtergrond (of interesse) in sales, marketing, communicatie en PR.

Op deze site zie je getuigenissen van je potentiële toekomstige collega’s, die één voor één vertellen over hun persoonlijke groeitraject bij Mediafin

Onthaal nieuwe werknemers

Bij Mediafin streven we ernaar dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te ontplooien en het volle potentieel uit zichzelf te halen. Dat kan alleen maar als je je thuis voelt. We voorzien daarom intensieve opleidingen om je meteen “up and running” te krijgen, waarbij je steeds ondersteund wordt door een coach/peter en/of meter. Je wordt voorgesteld tijdens onze personeelsvergaderingen, en je krijgt een uitnodiging voor onze welcome lunch. Daar krijg je de gelegenheid om onze CEO, Peter Quaghebeur, alle vragen te stellen die nog onbeantwoord zijn, maar ook om alle starters beter te leren kennen.
Op die manier krijg je bij ons de ideale start mee voor een boeiende carrière bij Mediafin!

CONTACTPERSOON

Ina Van den Eynde

HR Officer

Stuur een mail