Skip to main content

Willemen Groep

Willemen Groep bouwt iedere dag opnieuw aan een betere wereld. Om de uitzichten van morgen vorm te geven, brengt onze groep competenties en kennis bij elkaar in enthousiaste teams die op een unieke manier samenwerken om tot de beste resultaten te komen. Bij al onze activiteiten stellen we niet alleen de klant, maar ook onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen dat het verschil maakt.

Jobs en Stages

We zijn als één van de grootste familiale bouwgroepen in ons land voortdurend op zoek naar nieuw talent met ambitie om onze organisatie te versterken. Onze bedrijven zijn actief in alle facetten van de bouwsector. Die brede waaier aan mogelijkheden kunnen we dus ook onze medewerkers aanbieden, als bediende of als wegenwerker of bouwvakker. Want of je nu een brug, een tunnel of een gebouw wil bouwen of van op kantoor wil meewerken aan onze projecten: bij ons kan het allemaal. Samen met jou gaan we op zoek naar een stage of job die het beste aansluit bij jouw interesses en verwachtingen.

Onthaal nieuwe werknemers

Een bedrijf kan alleen maar groeien als de medewerkers meegroeien. Daarom is het werkklimaat bij onze groep gericht op continue verbetering. Het doel? Een veilige en aangename werkomgeving creëren en in stand houden. We zetten sterk in op permanente vorming om onze medewerkers alle kansen te geven om mee te groeien en zichzelf te ontplooien. Zo schept de groei van ons bedrijf kansen voor onze werknemers en schept de groei van onze werknemers kansen voor ons bedrijf.
Ben je gepassioneerd door de bouwsector en wil je samen met ons aan de rest van de wereld laten zien waartoe we in staat zijn? Stuur dan een mailtje naar Véronique.

CONTACTPERSOON

Véronique Louwagie

HR directeur

Stuur een mail