Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=wgghgHJkaQQ

water-link

De wereld kan niet zonder water. Zowel de mens, als zijn bedrijf en zijn leefomgeving moeten te allen tijde beschikken over water van de juiste kwaliteit, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid. Dit water moet geleverd worden binnen de veiligheid van weldoordachte infrastructuren voor aan- en afvoer.

Water-link biedt die zekerheid door de productie, distributie en reclycling van water. Water-link ontwikkelt kennis, deelt ze en werkt aan intelligente oplossingen om iedereen en alles, altijd, veilig van water te voorzien. Zo wil water-link iedereen inspireren om de kracht van water écht te benutten.

Jobs en Stages

Mensen zijn de drijvende kracht achter water-link. Om iedereen te inspireren de kracht van water écht te benutten, hebben we collega’s nodig die energie krijgen van een job met impact in een duurzame sector.

Als bedrijf zetten we enorm in op de ontwikkeling en coaching van onze eigen medewerkers. Dit trekken we door naar de samenwerking met studenten. Water-link heeft het hele jaar door plaats voor verschillende stagiairs. Hiervoor werken we reeds samen met een aantal middelbare scholen, hogescholen, universiteiten en andere partnerorganisaties.

Onthaal nieuwe werknemers

Je eerste dag start je met een bezoekje aan de HR-afdeling. Nadien zal je worden begeleid door je leidinggevende en een meter of peter om wegwijs te geraken in onze organisatie.

Binnen water-link ontwikkelen en coachen we onze eigen medewerkers. We stimuleren ze te groeien dankzij ‘learning-on-the-job’, interne trainingssessies met collega’s en externe opleidingen. Elke dag 'samenwerken' in performante teams en 'samen werken' aan boeiende projecten in een sfeer van co-creatie, vertrouwen en respect.

We bekijken individueel en per groep welke noden er zijn om de nodige kennis en competenties te vergaren.

CONTACTPERSOON

Magali Van Gils

Specialist Rekrutering & Selectie

Stuur een mail