Skip to main content

25 JAAR YOUTHSTART

YouthStart viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. En dat willen we graag samen met u vieren, vermits u op een bijzondere manier bijdraagt, of heeft bijgedragen aan ons succesverhaal. We nodigen u graag uit om op 13 november 2023 samen met ons onze resultaten te vieren en vooruit te blikken op de komende 25 jaar.

Het programma

We starten de dag met de YouthStart Community, speciaal voor hen die nu of in het verleden hun schouders onder YouthStart hebben gezet: oprichters, bestuurders, sponsors, teamleden, coaches, partners, jongeren, enzovoort. 

Na een hartelijke ontvangst, starten we om 15.00 uur met een interactieve presentatie waarin we jullie meenemen doorheen de belangrijkste mijlpalen in ons 25-jarig bestaan aan de hand van grappige anekdotes, waarbij we de hoofdrolspelers in de bloemetjes zetten. We maken jullie uiteraard ook deelgenoot van onze visie voor de toekomst

En dan… is het tijd voor het YouthStart Community feest rond de verjaardagstaart! Maak van de gelegenheid gebruik om onze YouthStarters persoonlijk te ontmoeten en hun verhalen en ambities te horen, en u te laten inspireren.

Om 18.00 uur verwelkomen we u graag op de officiële slotceremonie i.s.m het VBO, met inspirerende speeches van Gaëtan Hannecart (Voorzitter YouthStart) en Pieter Timmermans (CEO FEB/VBO). 

De slotceremonie rondt voor het  VBO ook op feestelijke wijze hun initiatief “Young Talent in Action XXL 2023” af. Hierdoor verwelkomen we dan ook, samen met het VBO,  500 jongeren – leerlingen, studenten, starters en jonge ondernemers – op action labs, workshops en inspirerende talks, om zo deze jongeren verder te mobiliseren om in hun  toekomst te investeren.

Tijdens de Closing Ceremony zullen ook enkele YouthStart jongeren in gesprek gaan met CEO’s en politici, om te debatteren over thema’s die hen nauw aan het hart liggen, zoals toegang krijgen tot de arbeidsmarkt. Waar liggen kanszoekende jongeren in België wakker van? Wat maakt hen enthousiast? Nieuwe verfrissende inzichten gegarandeerd!

Aansluitend, vanaf 19.00 uur verwelkomen het VBO en YouthStart u op een Networking Reception waar u volop van gedachten kunt wisselen met jongeren en andere genodigden.

Een samenwerking tussen
VBO & YouthStart

YouthStart 25 jaar en “Young Talent in Action XXL”, een VBO project, bundelen dit jaar hun krachten om er een groots evenement van te maken.

Een mooie samenwerking met als doel om jongeren in contact te brengen met ondernemers en bedrijfsleiders om elkaar te inspireren.

Website YTiA XXL

Overzicht programma

  • 14u30: ONTVANGST

  • 15u – 17u30: YOUTHSTART COMMUNITY
    – Viering 25 jaar met birthday cake

  • 18u – 19u: CLOSING CEREMONY
    – In samenwerking met het VBO

  • 19u – 21u: NETWORKING RECEPTION

Locatie

VBO & BOZAR, Ravensteinstraat te Brussel