Skip to main content

WIN EEN WEEKENDJE WEG

EN KOM TOT RUST

DANKZIJ YOUTHSTART

Dankzij YouthStart maak jij kans op een waardebon van € 400 bij Waer Waters! Waag je kans!

The rest is just as important as the work

Bij YouthStart moedigen we jongeren aan voor een toekomst te gaan die bij hen past, hen aan te sporen om hun eigen pad te ontdekken. En dat kan niet zonder soms even stil te staan? Daarom spreiden we onze 8-daagse training over 3 weken, zodat ze enkel dagen op adem kunnen komen en dan weer met nieuwe energie er volledig voor te gaan!

En dat is ook enorm belangrijk in het leven. Voortdurend blijven gaan leidt tot een opstapeling van spanning en vermoeidheid. Een time-out is van cruciaal belang om scherp te blijven. Hoewel het misschien lijkt alsof je op dat moment niets doet, vinden er talloze positieve veranderingen plaats in ons lichaam en brein. Het verhoogt de productiviteit, stimuleert creativiteit en maakt je gelukkiger!

Daarom organiseren wij deze giveaway: zodat jij je zorgen even aan de kant kan zetten en helemaal kan opladen!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Wat kan je winnen?

  • Een cadeaubon t.w.v. € 400 euro voor Waer Waters
  • Deze kan je volledig vrij inzetten: een overnachting? Of meerdere bezoeken, met of zonder buffet? Dat kies je zelf!

Hoe deelnemen?

Om aan de wedstrijd mee te doen, moet je de 3 vragen beantwoorden. Als je alle vragen juist beantwoordt, wordt de winnaar uiteindelijk gekozen door de schiftingsvraag. De wedstrijd loopt van vrijdag 16 februari tot en met vrijdag 1 maart. De winnaar wordt gecontacteerd op donderdag 8 maart.

De minimumleeftijd voor deelname aan deze wedstrijd is 18 jaar.