Skip to main content

YouthStart kickstart
jouw toekomst

Elke jongere heeft een droom. Maar je dromen realiseren, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarvoor kun je op ons rekenen. Tijdens de gratis 8-daagse YouthStart training geven wij jou een kickstart. 

Hiervoor gebruiken wij een unieke methode, er zijn hier geen saaie schoolbanken te vinden! Je kruipt in de huid van een ondernemer en ontdekt zo je talenten en wat je wilt in je leven. Met een groep van maximum 15 jongeren ga je aan de slag, wat zorgt dat we je écht persoonlijk kunnen begeleiden. 

Of je nu wilt gaan werken en je profiel op de arbeidsmarkt wilt versterken, opnieuw iets wilt studeren dat bij je past, als zelfstandige wilt starten, of als je zelfs helemaal niet weet wat je wilt… Wel, in al die gevallen ben je aan het goede adres bij YouthStart. Want bij YouthStart ontdek je jezelf, herwin je je zelfvertrouwen, en kom je te weten wat je wilt in het leven en hoe je er een kickstart kan aan geven.

Ben jij een jongere van 16 tot 30 jaar oud zonder werk, die niet naar school gaat en met maximum een diploma secundair onderwijs? Of ken jij een jongere die een kickstart kan gebruiken?

SCHRIJF JE INNODIG IEMAND UITMEER INFORMATIE

Wanneer starten de 8-daagse trainingen?

Bekijk alle trainingen

Ontdek het verhaal van onze YouthStarters

GEORDY’S STORY

ZOË’S STORY

AGEEBA’S STORY